Corrie Dekkers - van Leiden

Corrie Dekkers- van Leiden werd op 12 december 1927 geboren, in Eindhoven.

De eerste foto die ik bespreek is misschien we de meest interessante, op deze foto staan namelijk vier generaties van haar familie. Haar overgrootvader zit vooraan, links staat haar vader en rechts staat haar opa met haar in zijn armen. Ze heeft haar overgrootopa helaas niet meer gekend.

De volgende foto die ik heb is een huwelijksfoto van mevrouw Dekkers van Leiden met haar man en haar nichtje. Ze zijn getrouwd op 4 oktober  1955. Eerst voor de wet in het gemeentehuis, en daarna voor de kerk. Haar man heeft 40 jaar bij Philips gewerkt en heeft ‘houdoe philippine’ geregisseerd. Deze muscial gemaakt door de werknemers van Philips, was een enorm succes.

De laatste foto is bij het 50-jarige jubileum van de ouders van mevrouw Dekkers-van Leiden. Op de foto zijn haar ouders haar zus, die ongeveer een jaar jonger is, haar 3 jaar jongere broer, en haar andere broer die maar liefst 14 jaar jonger is dan Mevrouw Dekkers- van Leiden. Het is best opmerkelijk dat haar zus op deze foto staat, aangezien ze heel veel in het buitenland heeft gewoond.

auteur: Daan Reins

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Ik ga akkoord met het privacy beleid




Vergeet niet akkoord te gaan met het privacy beleid
Reacties worden geladen...
Ontdekken
Gebied Heeze
Wapen Aalst
Het eerste elftal op 20 januari 1930
Het Catharina-ziekenhuis
images/hourglass.png

ZOEKEN...